LED walls zijn geschikt voor elke gelegenheid

Ontdek het hier!

Kostenloos en altijd goed

LED WALL | VIDEO WALL

Met een LED wall heeft u de mogelijkheid om promotieboodschappen, animaties of activiteiten zoals evenementen aan een groot publiek te tonen. Een LED wall is opvallend en dus de ideale manier om uw boodschappen op te vertonen. We beschikken over zowel indoor- als outdoor schermen. Doormiddel van een sponsorprogramma kan LED wall Holland deze schermen gratis aanbieden.

De mogelijkheden

Het is mogelijk om een LED wall te huren om vervolgens volledig uw eigen programma op het scherm te verkondigen. Tevens is het ook mogelijk om een gratis LED wall op uw evenement te plaatsen. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze samenwerking met media bedrijven die tussendoor een kort advertentie programma, naast uw programma zullen uitzenden. Door het regelmatig omwisselen van de programma’s van bijvoorbeeld live-registratie van uw evenement naar een kort advertentie blok wordt de aandacht opnieuw getrokken. Door het regelmatig wisselen van de programma’s zal de aandacht langer gevestigd zijn op het ledscherm en heeft uw boodschap, of live-registratie tijdens het evenement een groter bereik. Om er voor te zorgen dat de advertenties op één lijn liggen met de adverteerders die de media bedrijven verzamelen, kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken voor uw evenement om tot een goed en compleet plan te komen.

 

 

Waarom een gratis ledscherm?

Een gratis LED scherm biedt de volgende voordelen:

  • Geen kosten
  • Een groot bereik
  • Meer betrokkenen bij uw evenement
  • Gevarieerder programma

Het gehele programma liever in eigen hand houden? Dan verwijzen we u graag naar onze verhuurpagina, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Onze klanten

 

© LED Wall Holland 2022
Ontwikkeld door Convident