LED Scherm buiten

Wanneer je als organisatie of bedrijf een evenement organiseert is het handig om de bezoekers van informatie te voorzien door middel van een groot scherm. Met een LED Scherm buiten kan je bijvoorbeeld afbeeldingen, animaties, reclames en videoboodschappen laten zien aan de bezoekers. LED Wall Holland is gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van hoogwaardige LED schermen, speciaal voor buiten. Wat maken onze LED schermen zo speciaal?

led scherm buiten

LED Wall Holland verzorgde de LED schermen op het Home Ride evenement van het Ronald McDonald Kinderfonds .

Zonlicht en weerbestendig

Het grootste probleem met beeldschermen is zonlicht. Zelf heb je er vast al eens hinder van ondervonden. Op het moment dat je bijvoorbeeld naar een televisie of monitor kijkt valt er zonlicht op het beeldscherm. Er is dan vrijwel niks te zien. Dit probleem heb je liever niet wanneer je een groot outdoor LED scherm buiten neerzet. Dat weten we maar al te goed. Onze LED schermen hebben een erg hoge lichtopbrengst waardoor zonlicht geen kans maakt. Staat onze LED scherm bij jou buiten en heeft de zon vrij spel? Geen enkel probleem. Alles blijft de hele dag goed en duidelijk zichtbaar.

Naast dat zonlicht geen enkele kans maakt bij onze LED schermen, is het ook enorm weerbestendig. Je kan het scherm bijvoorbeeld prima in de wintermaanden buiten neerzetten. Sneeuw, regen en storm? De LED schermen van LED Wall Holland kunnen alle weersomstandigheden aan.

Hoge kwaliteit

De LED schermen die wij plaatsen op evenementen zijn van hoge kwaliteit, gemaakt door vakmannen. Het belangrijkste bij een LED scherm is de helderheid. De uitingen op het scherm moet voor iedereen, ongeacht welke afstand of hoek, goed zichtbaar zijn. Vaktechnisch gezien wordt de helderheid van een scherm uitgedrukt in NITS. Hoe meer NITS het scherm heeft, hoe helder, scherper en hoger de attentiewaarde is. Het aantal NITS dat een LED scherm nodig heeft om buiten onder alle omstandigheden helder te blijven is 6000 NITS. Onze LED schermen hebben allemaal minimaal 6000 NITS.

LED Scherm formaten

Natuurlijk is niet elk evenement hetzelfde. Het ene evenement is qua omvang iets groter dan de andere. Hoe groter het evenement, hoe meer bezoekers er op af komen. En hoe meer bezoekers, hoe groter het scherm moet zijn. Je wilt natuurlijk dat zo veel mogelijk mensen het scherm helder en goed kunnen zien. Daarom heeft LED Wall Holland schermen in 3 verschillende afmetingen, zodat we voor elk evenement een gepast scherm kunnen leveren. We beschikken over LED schermen van 12 vierkante meter, 8 vierkante meter en 6 vierkante meter. Voor elk scherm geldt een krachtstroom van 32 ampère.

Meer informatie?

Een LEDscherm verhuur gaat bij ons eenvoudig. Omdat elk evenement anders is en we van persoonlijk contact houden kan je eenvoudig via onderstaand formulier informatie aanvragen. Wij nemen dan contact met je op en samen komen we tot een oplossing.

Offerte aanvragen klein