Verkoop

Heeft u interesse in een eigen LED-scherm? Dan kunt u altijd bellen om de mogelijkheden met u door te spreken! Een eigen LED-scherm is bereikbaarder dan u denkt!

Naast het huren van een LED-scherm, kunt u ook terecht bij ons voor de aanschaf van uw eigen LED-scherm. De mogelijkheden voor LED-schermen zijn zeer uiteenlopend, daarom zijn onze experts er om u verder te helpen en advies op maat te geven. Het bezit van een LED-scherm biedt vele voordelen, namelijk:
  • Eyecatcher voor uw bedrijf
  • U heeft véél meer bereik
  • LED-schermen zijn veelzijdig, naast reclame voor uw bedrijf is het scherm ook uitermate geschikt om presentaties op te geven of live-registraties te verzorgen.
In overleg met Ledwall Holland zijn er altijd mogelijkheden voor onderhoud van uw scherm, wij staan dus altijd voor u klaar.
1

Meer Bereik

Met onze LED schermen kunt u uw boodschap nog beter overbrengen naar uw klanten. De hoge attentiewaarde zorgt voor meer aandacht van voorbijgangers en daarmee een beter bereik van uw klanten. Bovendien kunt u met onze LED schermen uw boodschap op een creatieve manier presenteren en hierdoor uw doelgroep effectiever bereiken.

Indoor & Outdoor

Of je nu op zoek bent naar een indoor led scherm, of een outdoor led scherm. Hier bij LED Wall Holland ben je aan het juiste adres. Zowel indoor als outdoor led schermen in alle gewenste afmetingen.

Led Wall Holland-3
2

Goed Zichtbaar

Door de hoge lichtopbrengst zijn de schermen altijd goed leesbaar, ook als de zon er op staat. Ook zijn onze outdoor LED-schermen getest en bestand tot temperaturen van -30 tot +50 graden celsius.